Trucuri rapide care te ajută să slăbeşti fără efort

Articol din: 02 iunie 2014 | comentarii: 0 | voturi: 0
Citeste despre: diete sport trucuri rapide cum sa slabesti fara efort salate ceai verde apa apa cu suc calorii vorbitul la telefon slabeste ulei de masline

De fiecare dată când te apuci de o dietă te simţi tot mai stresată şi nu ştii cum să faci să treci mai repede peste zilele chinuitoare. Ei bine, tot ce trebuie să faci e să renunţi la dietele drastice şi să optezi pentru o alimentaţie sănătoasă în schimb. Totuşi, dacă eşti una dintre cele care nu poate renunţa la micile ei plăceri, iată câteva trucuri rapide care te vor ajuta să slăbeşti fără să-ţi dai seama.

Combină sucul cu apă! Ştim, uneori nu te poţi abţine să nu-ţi faci pofta de sucuri. Iată o soluţie ingenioasă pentru a tăia din caloriile băuturii. Pune suc în pahar până la jumătate şi apoi umple-l cu apă carbogazoasă. Astfel, poţi slăbi până la 3 kilograme pe an.

Arde caloriile în timp ce vorbeşti la telefon. Eşti genul care vorbeşte zeci de minute cu cea mai bună prietenă la telefon? Perfect! În timp ce porţi discuţii interesante, plimbă-te prin casă, bagă rufe la spălat sau udă florile. Toate aceste activităţi te ajută să arzi calorii.

Bea ceai verde! Prepară-ţi ceaiul încă de dimineaţa şi consumă cel puţin o ceaşcă pe zi. Acesta te va ajuta să scapi mai repede de grăsimile în plus!

Înlocuieşte untul cu uleiul de măsline! În loc să mănânci o felie de pâine unsa cu unt, optează pentru nişte bruschete cu ulei de măsline şi roşii. Sunt mult mai nutritive şi mai sănătoase şi te vor ajuta să scapi de nişte calorii.

Mănâncă salate mari. Taie roşii, castraveţi, ardei, salată, prepară dressingul. Toate acestea vor necesita destul de efort. La final, vei avea parte de o masa foarte bogată, nutritivă şi deloc bogată în calorii.

Ia apa cu tine! Achiziţionează o sticlă de 500 sau de 750 ml pe care să o poţi lua cu tine peste tot. Umple-o cu apă minerală plată şi bea din ea de-a lungul zilei! Astfel, vei fi hidratată, te vei simţi mai bine şi vei slăbi mult mai uşor!

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Rezultatele nu sunt tipice, sunt individuale si pot varia de la organism la organism.


Adauga un comentariu nou