Si Julia Jianu a slabit cu arzatorul de grasimi

Articol din: 02 noiembrie 2012 | comentarii: 2 | voturi: 7
Citeste despre: julia jianu a slabitecofitpastile de slabitdiete

Julia Jianu spune ca totdeauna a fost atrasa de produsele naturale. Se intampla sa castige in greutate 3-4 kilograme, dar ia masuri de urgenta! Ca orice femeie, Julia Jianu este intens preocupata de aspectul fizic. In ciuda faptului ca arata foarte bine,  frumoasa blonda recunoaste ca a slabit  cu tratamentul ECOFIT , ,arzatorul de grasimi''.

Vedeta ne-a dezvaluit si noua secretul privind modul in care isi mentine silueta:
,,Intotdeauna m-au atras produsele naturale romanesti. Ca artist, imaginea conteaza foarte mult, de aceea  am luat tratamentul  Ecofit la recomandarea unei prietene, care slabise cu el kilograme bune. Era plina de energie si avea un look extraordinar! Nu am avut niciodata probleme cu greutatea, dar Ecofit m-a ajutat sa slabesc 4kg fara efort, iar acum ma mentin cu el. Ceea ce imi place este ca pot sa mananc orice la orice ora cat timp iau Ecofit. Plantele din compozitia sa imi redau vitalitatea, energia si un abdomen plat. Ma bucur ca exista un produs natural   atat de bun!’’

 Acest tratament ,,arzatorul de grasimi''este compus din picaturi si capsule, obtinut dupa o reteta originala, avand la baza concepte si terapii orientale, din plante al caror efect terapeutic este cunoscut si folosit cu succes de mii de ani.

sursa:perfecte.ro

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Rezultatele nu sunt tipice, sunt individuale si pot varia de la organism la organism.


Comentarii


anca stoian a comentat pe 02 noiembrie 2012
am vazut ca sunt foarte multe vedete care au slabit cu acest produs
doina a comentat pe 02 noiembrie 2012
am folosit si eu produsul cu care a slabit Julia si am reusit sa dau jos 8 kg

Adauga un comentariu nou