Cum a reuşit un american să slăbească peste 100 de kilograme într-un an

Articol din: 02 noiembrie 2012 | comentarii: 0 | voturi: 4
Citeste despre: ingrasatdieteslabireecofitpastile de slabit


Harvez Hall, un fost jucător de fotbal american din Oregon (SUA), a ajuns de la 248 de kilograme la 121de kilograme într-un an, scrie ABC News.

Americanul spune că a început să ia în greutate încă din gimnaziu şi, pentru că a fost "încântat" de felul în care arăta, şi-a propus să se îngraşe cât mai mult.

„Am început să mă îngraş în şcoala generală. Oamenii îmi spuneau că, dacă sunt mai mare, sunt mai masculin, mai puternic. Am fost încântat, am vrut să devin mare”, a povestit Hall, în emisiune.
Când a decis să se căsătorească, Hall a vrut să scape de povara kilogramelor cu care se mândrea odinioară şi i-a cerut ajutorul medicului Chris Loell.Acesta i-a recomandat un stil de viata sanatos si celebrul produs in intreaga lume,ecofit ,,arzatorul de grasimi’’.

După 12 luni de dietă şi sport, bărbatul a reuşit să slăbească jumătate din greutatea pe care o avea .
„Lumea mea e diferită acum pentru că pot să apreciez lucrurile mărunte din viaţă. Am putut să zbor stând pe un singur scaun în avion. Nu trebuie să îmi mai fac griji unde mă aşez. Pot să mă plimb cu soţia mea şi să mă bucur de acest lucru. Este minunat”, a declarat Jarvez Hall, care va deveni în curând tată pentru prima oară.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Rezultatele nu sunt tipice, sunt individuale si pot varia de la organism la organism.


Adauga un comentariu nou