Kilogramele in plus si grasimea ar fi putut sa o omoare. Afla povestea incredibila a unei femei care a slabit 63 de kilograme si vezi cum arata acum

Articol din: 10 noiembrie 2012 | comentarii: 1 | voturi: 11
Citeste despre: slabiredieteecofitregim de slabirepastile de slabitnaturale


Amanda Adams era o fata activa, care s-a transformat intr-o tanara supla si atletica. Un accident i-a schimbat complet viata insa, iar femeia a luat nici mai mult, nici mai putin de 90 de kilograme in greutate.
In urma accidentului, Amandas-a ales cu o rana grava la picior care a tinut-o mult timp imobilizata. Aceeasi rana a determinat-o sa isi schimbe obiceiurile de viata si, astfel, femeia a inceput sa asimileze in jur de 10.000 de calorii in fiecare zi.
Cand era aproape prea tarziu, Amanda si-a dat seama ca drumul pe care a pornit ii va face extrem de rau si ca trebuie sa schimbe ceva.
"As fi putut la fel de bine sa imi pun un pistol la tampla", spune acum americanca.
Cel mai bun lucru care i s-a intamplat dupa accident a fost faptul ca l-a cunoscut pe doctorul James Rayen, expert in nutritie care i-a recomandat ecofit  ,,arzatorul de grasimi’’  ,impreuna cu un stil de viata sanatos.

Cand a inceput programul de slabire, Amanda cantarea 152 de kilograme, nu s-a dat batuta insa, iar acum se lauda cu incredibila performanta de a fi slabit 63 de kilograme.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Rezultatele nu sunt tipice, sunt individuale si pot varia de la organism la organism.


Comentarii


flore a comentat pe 02 noiembrie 2012
ce mult a slabit !!!

Adauga un comentariu nou